Hur funkar Bankio?

Vad är egentligen Bankio och hur kan vi erbjuda en så smidig tjänst som vi gör? Här får du en förklaring i korthet.

Ansök nu

Bankio ger dig möjlighet att ansöka om lån utan säkerhet – snabbt och enkelt utan krångliga ansökningsformulär och utbetalningsprocesser. Tjänsten är byggd för att du ska kunna ansöka om att låna pengar när du vill och var du vill, direkt i mobilen. Bankio ingår i samma varumärkesfamilj som låneförmedlaren Freedom Finance, vilket Bankio drar nytta av. Efter att du gått igenom Bankios enkla ansökningssteg skickas din ansökan till de banker och långivare hos Freedom Finance som kan erbjuda dig snabbast svar och smidigast utbetalningsprocess. Det här innebär att du genom Bankio dels når över 20 långivare med din ansökan, och dels får chansen att först välja något av de erbjudanden som presenteras för dig snabbast.

Tillgänglighet

Att ansöka om lån ska gå att göra när som helst, var som helst. En tjänst helt anpassad för mobilen fanns inte tidigare på den svenska låneförmedlarmarknaden, men det är precis vad Bankio är.

Att ansöka om lån ska gå att göra när som helst, var som helst. En låneförmedlingstjänst helt anpassad för mobilen fanns inte tidigare, men det är precis vad Bankio är.

Snabb ansökan

En låneansökan ska inte ta värdefull tid du kan lägga på roligare saker. Då vi skapat okomplicerade ansökningssteg, både förenklar och förkortar vi din ansökan.

En låneansökan ska inte ta värdefull tid du kan lägga på roligare saker. Då vi skapat okomplicerade ansökningssteg, både förenklar och förkortar vi din ansökan.

Effektiv utbetalning

Vi tycker inte att du ska behöva sitta och vänta i flera dagar på att vi ska hitta en långivare till dig, eller på att du ska få pengarna utbetalda av långivaren. Hos Bankio garanteras du en snabb utbetalningsprocess, utan komplikationer.

Du ska inte behöva vänta i flera dagar på att vi ska hitta en långivare till dig, eller på att du ska få pengarna utbetalda. Bankio garanterar dig en snabb utbetalningsprocess, utan komplikationer.